AQUAFIN-2K/M

Hidroizolaţie minerală bicomponentă, flexibilă

AQUAFIN-2K/M este o hidroizolaţie bicomponentă elastomerică, modificată cu polimeri, ce hidroizolează şi protejează suprafeţele din beton, zidărie, cărămidă şi unele pietre naturale; datorită flexibilităţii după întărire are proprietatea de a prelua fisurile suportului.

AQUAFIN-2K/M este un sistem de hidroizolaţie fără îmbinări, cu o aderenţă deosebită la suport, putând fi lăsat ca atare sau acoperit cu plăci ceramice, pavele, vopsea sau alte straturi etc.

Domenii de aplicare principale:

Pentru hidroizolarea structurilor de retenţie a apei, a bazinelor din staţiile de epurare, hidroizolarea exterioară a pereţilor de fundaţie, a zidurilor de sprijin, a piscinelor, fântini, acvarii şi bazine zoologice, deversoare, zone umede sub placări ceramice şi etanşarea rosturilor de dilataţie sau de construcţie cu ajutorul benzilor ASO Joint Tapes.

Hidroizolarea generală a structurilor:

• Hidroizolarea la exterior a structurilor noi sau vechi împotriva umezelii solului sau a apei cu presiune
• Hidroizolaţie orizontală sub zidărie pentru ruperea capilaritătii ascendente
• Hidroizolaţie interioară împotriva umezelii din exterior
• Hidroizolarea parcărilor subterane, elementelor subterane prefabricate, containere, rezervoare, canale de dejecţii din ferme de animale, canalizare, zone cu umiditate ridicată, terase, balcoane şi piscine etc.
• Pentru fixarea în rosturi sau în zonele de racordare a benzilor ASO Joint Tape 2000, ASO Joint Tape 2000 S sau ASO Joint Sleeve.

Hidroizolaţie sub placări ceramice:

• Hidroizolarea eficietă şi economică a încăperilor sau zonelor umede sub placajul ceramic: băi, bucătarii, duşuri, balcoane, terase etc.
• Hidroizolarea interioară a piscinelor.