Despre noi

O mică introducere…

În timp ce inovaţiile şi producţia de noi materiale de construcţii se dezvoltă într-un ritm foarte rapid, constatăm zilnic că informaţiile şi bibliografia în domeniu nu ţin pasul cu cerinţele de informare pe care şi le doresc nu numai specialiştii ci şi toţi cei care sunt implicaţi în construcţii sau în comerţul cu acest gen de materiale.
Ca urmare a dezvoltării şi a experienţei acumulate în ultimii ani, NEOTEHNIC MACON a considerat că este necesar să vină în ajutorul clienţilor săi realizând prezenta pagină web ce cuprinde aproape totul despre societatea noastră, cu speranţa că proiectanţii şi constructorii vor avea posibilitatea, astfel, să selecteze mult mai rapid, mai precis şi mai eficient din multitudinea produselor aflate în comerţ, acele materiale speciale care într-adevăr corespund pe deplin cerinţelor şi exigenţelor tehnico – economice.

Dorim să menţionăm faptul că in această pagină web nu sunt cuprinse toate produsele fabricate de societăţile pe care NEOTEHNIC MACON le reprezintă în România în exclusivitate.
Noi am găsit de cuviinţă să prezentăm acele materiale speciale care au eficienţa şi randamentul cele mai mari, cu care s-au obişnuit deja clienţii noştrii şi pe care le aplică în mod curent şi cu succes.
Însă la cererea dumneavoastră, echipa noastră de ingineri constructori vă poate informa sau recomanda şi alte materiale ce nu au fost cuprinse în prezentul ghid, dar care se află în programul curent de fabricaţie al furnizorilor noştri:

    RUREDIL
    POLYFIBERS
    SOPREMA
    EUROBENT
    EDILFLOOR
    SCHOMBURG
    INSUTECH
    BASF
    JUTA

Pentru a simplifica lucrurile şi cu riscul de a repeta de mai multe ori unele produse, am găsit de cuviinţă să prezentăm materialele pe categorii de lucrări, cu convingerea că proiectantul sau constructorul va alege cu mai multă uşurinţă soluţia optimă.
Pentru detalii despre materialele selectate de dumneavoastră, societatea noastră este foarte bine organizată şi stă permanent la dispoziţia clienţilor cu agremente, fişe tehnice şi consultanţă din partea specialiştilor săi pentru a vă oferi promt explicaţii, soluţii şi asistenţă tehnică.
Dorim să vă mulţumim pentru interesul acordat acestui mod de contact tot mai intens utilizat – Internet-ul, propunandu-vă o colaborare fructoasă şi de viitor.

Primiţi sincerele noastre urări de succese în activitatea dumneavoastră.