IPANOL IH

Bază pentru prepararea mortarelor epoxidice cu rezistențe mari la abraziune sau compresiune;
„Barieră de vapori” pe straturi suport semiumede;
Rășină epoxidică pentru colmatat fisuri

DESCRIEREA PRODUSULUI:

IPANOL IH este o rășina epoxidică, transparentă, bicomponentă, cu vâscozitate mică, fără solvent și fără filleri.

DOMENII DE APLICARE:

IPANOL IH se utilizează la repararea prin injectare a fisurilor din elementele structurale din beton (drumuri de beton, poduri rutiere, tunele, construcții subterane), zidărie, piatră naturală sau lemn.
IPANOL IH se caracterizează prin excelenta aderență la suport, uscat, umed sau chiar ud și se poate întări chiar și sub apă, fără a își diminua caracteristicile mecanice finale.
IPANOL IH se mai poate utiliza:
– pentru obținerea unor straturi suport intermediare de nivelare și aderență, subțiri sau groase
– pentru sigilarea și realizarea unor pardoseli industriale, caracterizate prin rezistența sporită la atacuri chimice sau eforturi dinamice mari
– ca barieră de vapori pentru suprafețe de beton umede sau nematurizate (15 zile), parte a unui sistem de hidroizolare pentru structuri de geniu civil (poduri rutiere, tunele, construcții subterane).

PROPRIETĂȚI:

După amestecarea celor 2 componente și aplicare se formează un strat ferm, cu valori mari ale rezistenței la compresiune și încovoiere, aderentă la suport. Datorita formulei speciale acest produs are o aderența la fel de bună atât pe suporturi uscate cât și pe cele umede.
IPANOL IH a fost testat și este compatibil pentru lucrările în contact cu apa potabilă, este foarte rezistent la atacurile substantelor chimice, fără influențe nocive asupra organismului dupa întărire.